Donacija Novoj budućnosti

Kao i svake godine, nevezano za samu akciju Velika srca trče, o kojoj smo već pisali, tradicionalno smo posjetili one koji brinu o mališanima, a to je Udruga Nova budućnost. Našli smo se u njihovom novom, prekrasnom prostoru u centru Samobora, u Kleščićevoj 7, sa predsjednicom udruge, gđom. Marijom Udiljak. Bili su prisutni predstavnici Hrvatskog strukovnog sindikata kontrolora letenja i Hrvatske udruge kontrolora letenja. Donirali smo 10.000,00 kuna u darovnim bonovima jednog trgovačkog lanca, koje će im u velike pomoći pri nabavljanju potrepština za malene da i oni imaju osjećaj pravog Božića.

Tom prilikom smo dobili zahvalnice, ali što nam je puno draže, i čestitke naših mladih prijatelja sa lijepim željama, koje naši članovi mogu vidjeti u prostorijama za odmor Centra oblasne kontrole Zagreb.

Udruga Nova budućnost djeluje u Samoboru u tri kuće i skrbi o ukupno 30 djece bez odgovarajuće roditeljske skrbi, a svaka pomoć je dobrodošla kako bi ova djeca živjela što sličnije uvjetima kakvu imaju njihovi vršnjaci u toplini obiteljskog doma. 

Hvala teti Mariji i dječici i želimo im svako dobro, a i vi svi možete još uvijek i stalno pomoći i pomagati jednostavnom donacijom na njihov žiro-račun, jednostavnim skeniranjem koda. Hvala!

Skeniraj bar-kod žiro računa za donacije:

HR4423600001101893097

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: