Spoji lice sa glasom

Slijedom plana rada Hrvatske udruge kontrolora letenja, završili smo sve pripreme i dogovorili jedno zrakoplovno zbivanje u Josipdolu, gdje računamo i na sudjelovanje svih zainteresiranih pilota, kontrolora zračnog prometa, pomoćnog zrakoplovnog osoblja i kabinskog osoblja.

Zovemo komercijalne, sportske i vojne pilote. Ovo bi trebao biti jedan vrlo značaj skup svih zaljubljenika u zrakoplovstvo.

Naša Hrvatska udruga kontrolora letenja (HUKL) i sindikat kontrolora letenja (HSSKL) zajedno organiziraju zrakoplovni forum o komunikaciji na frekvenciji i o svemu što inače nemamo prilike pričati na “žici”.

Zbivanje je u Josipdolu, u Hotelu Josipdol, 30. travnja 2024. od 11 sati.

Pozvani su kontrolori, civilni piloti, sportski piloti i vojni piloti. Također će sudjelovati Pharmaflight, mađarska kompanija sa jednim zanimljivim projektom, i oni su prihvatili poziv. Više o njihovom projektu možete naći na linku.

Održat će prezentaciju svoje metodologije mjerenja fizikalnih parametara za zrakoplovstvo.

Voljeli bismo da dođu predstavnici svih kompanija i klubova koji imaju veze sa zrakoplovstvom, sa kojima naši kontrolori svakodnevno surađuju, da sudjeluju u ovom zanimljivom druženju, koje će imati i zabavni dio, kao što možete vidjeti iz priloženog.

Da bismo ovaj događaj organizirali na najvišoj razini, pomoći će naša kompanija, Hrvatska kontrola zračne plovidbe, koja je glavni sponzor cijelog događaja. Hvala na tome!

Vidimo se uskoro, prijave su otvorene do 15.04.2024. na e-mail: president@hukl.org.

Hvala!

Leave a comment